> Adresa: Bana jelačića 76
32100 Vinkovci

 

> Telefon: 032 / 332571

 

> Fax: 032 / 339965

 

> OIB: 90863721039

 

> E-mail: info@codelect.hr

 

Štedionice, mjenjačnice, kladionice, osiguravajuća društva, radio i TV postaje, ljekarne, autosaloni i autoservisi, stanice za tehnički pregled vozila, školske ustanove, veleprodajni centri, zlatarne i srebrnarnice, trgovine...

 

Reference

Nekoliko riječi o Codelect-u…

CODELECT d.o.o. je prva privatna zaštitarska tvrtka u Županiji Vukovarsko-srijemskoj, a osnovana  je 1992. g. Supružnici  Nikola  i  Vera  Paradžiković  suvlasnici su tvrtke u kojoj je trenutno uposleno  17  djelatnika. Sukladno Zakonu o privatnoj zaštiti (NN 68/03) posjedujemo potrebito odobrenje  MUP RH-a i dopuštenje nadležne PU-e za obavljanje poslova  PRIVATNE  ZAŠTITE,  odnosno  tehničke zaštite  i  tjelesne zaštite.

 

Codelect

 

Dosadašnje uspješno poslovanje, radno iskustvo i stečeno znanje, sabrano je u proteklih 17 godina, pa stoga odgovorno možemo ponuditi daljnju poslovnu suradnju sadašnjim i budućim komintentima - sukladno najnovijim svjetskim dostignućima u proizvodnji i primjeni alarmnih sustava tehničke zaštite.

 

Rezultat takvog rada je i naša reference-lista koja obuhvaća preko 500 štićenih objekata  na području Vukovarsko-srijemske županije, Osječko-baranjske županije i Brodsko-posavske županije, te Zagrebačke županije, kao i na području Posavske županije u Republici BiH. Među njima su razni značajni državni, poslovni i privatni objekti, čija se pokretna i nepokretna imovina uspješno štiti - na opće zadovoljstvo.

 

Codelect

 

Korištenjem informatičke tehnologije i odgovarajućih programskih aplikacija, te centralnog dojavnog sustava osiguran je  24-satni  tehnički  nadzor  stanja alarmnih uređaja u svim kontroliranim i štićenim objektima, uz memorijsko registriranje događaja i paralelni pismeni zapis.

 

Svi navedeni podaci  obavezuju nas  da i dalje nastavimo s dosadašnjim uspješnim radom uz proširenje aktivnosti i djelovanje ne samo na području naše županije, već i šire - sukladno  zajedničkim  poslovnim  interesima.