> Adresa: Bana jelačića 76
32100 Vinkovci

 

> Telefon: 032 / 332571

 

> Fax: 032 / 339965

 

> OIB: 90863721039

 

> E-mail: info@codelect.hr

 

Štedionice, mjenjačnice, kladionice, osiguravajuća društva, radio i TV postaje, ljekarne, autosaloni i autoservisi, stanice za tehnički pregled vozila, školske ustanove, veleprodajni centri, zlatarne i srebrnarnice, trgovine...

 

Reference

Reference…

Rezultat našeg rada je impozantan broj i vrsta poslovnih i privatnih objekata, čija se pokretna i nepokretna imovina uspješno štiti. Operater u CDS-u dobiva sve podatke o događajima u objektu iz kojeg je primljena informacija o alarmu, pa npr. ako se radi o provali najhitnije se izvještava policija ili u slučaju požara vatrogasna služba, kao i aktiviranje hitne medicinske pomoći. Interventna ekipa izlazi u vrlo kratkom vremenskom roku na mjesto s kojeg je primljena informacija o aktiviranju alarma.

 

Codelect

 

Napominjemo da je tokom dosadašnjeg rada naša reference-lista znatno proširena i obuhvaća preko 500 štićenih objekata na području Vukovarsko-srijemske županije, Osječko-baranjske županije, Brodsko-posavske županije, Sisačko-moslavačke županije, Primorsko-goranske županije, Šibensko-Kninske županije, te Zagrebačke županije, kao i na području Posavske županije u Republici BiH. Među njima su razni značajni privatni i objekti šireg društvenog značaja:

 

Money

Štedionice, mjenjačnice, kladionice, osiguravajuća društva, radio i TV postaje, ljekarne, autosaloni i autoservisi, stanice za tehnički pregled vozila, školske ustanove (osnovne i srednje škole, te škole stranih jezika), veleprodajni centri, zlatarne i srebrnarnice, trgovine, odvjetnički i javnobilježnički uredi, vjerski objekti, turistički objekti, industrijsko-građevinski objekti, obiteljske kuće, stanovi i vikendice, ostali razni društveni i privatni gospodarski objekti.